K V G  Dongen

 

Vrouwen vormen een ronde kring

elkaar de hand reikend, zowel letterlijk als figuurlijk

samen op weg, opzoek naar haar eigen kracht

haar eigen plaats, haar eigen identiteit

zij breken uit... uit vastomlijnde kaders

 

 
Zoeken

Eindactiviteit op 23 mei 2019

12 juli 2019  -  Terugblik
De eindactiviteit van het seizoen vond plaats op donderdag 23 juni 2019 met een heerlijke proeverij van diverse hapjes bij restaurant "Het Dongens Genieten". De opkomst was grandioos, de zon scheen en troubadour Peter Faber zorgde met zijn muziek voor een ontspannen sfeertje. De reacties waren lovend en alle dames vinden het voor herhaling vatbaar. Een activiteit met een gouden randje!

Muzikale ontmoeting met Rolf Rombouts op 13 mei 2019

14 mei 2019  -  Terugblik
Het was een leuke, gezellige en goed bezochte muzikale avond waarin Rolf Rombouts ons voor de pauze meenam in de wereld van de muzieknotatie en de ontwikkeling daarvan door de eeuwen heen. Na de pauze hebben we wat we geleerd hebben vóór de pauze in praktijk gebracht met allerlei slaginstrumenten. Het speciaal door Rolf voor ons geschreven muziekstuk klonk als een klok. Al met ...

Strandwandeling op 28 april 2019

30 april 2019  -  Terugblik
Na een gezellige treinreis wandelden we gezamenlijk naar het koffie/thee pauzeadres. Vandaar de start met veel wind en af en toe een buitje. In de tweede helft klaarde het weer op, zodat we in Zoutelande in de zon konden uitrusten. Na een toeristische busreis naar Middelburg gingen we weer huiswaarts. Het was een gezellige dag.  

Voorjaarsreisje op 10 april 2019

12 april 2019  -  Terugblik
We gingen woensdag 10 april met de bus eerst naar Poeldijk, waar wij ontvangen werden door Alexandra, eigenaresse van Cotton Counts; zij wist ons veel te vertellen over Egyptische en Amerikaanse katoen en het was zeer interessant. Na een overheerlijke lunch gingen we naar een historische druivenkwekerij in Kwintsheul waar 3 gidsen klaar stonden om ons rond te leiden. Deze rondleiding ...

Lentecreatie maken bij Alice op 3 en 4 april 2019

06 april 2019  -  Terugblik
Op woensdag 3 april en donderdag 4 april hebben we onder leiding van Alice Brattinga mooie, fleurige lentecreaties gemaakt. Het waren hele leuke, gezellige en leerzame middagen.