K V G  Dongen

 

Vrouwen vormen een ronde kring

elkaar de hand reikend, zowel letterlijk als figuurlijk

samen op weg, opzoek naar haar eigen kracht

haar eigen plaats, haar eigen identiteit

zij breken uit... uit vastomlijnde kaders

 

 
Zoeken

Voorjaarsreisje op 10 april 2019

12 april 2019  -  Terugblik
We gingen woensdag 10 april met de bus eerst naar Poeldijk, waar wij ontvangen werden door Alexandra, eigenaresse van Cotton Counts; zij wist ons veel te vertellen over Egyptische en Amerikaanse katoen en het was zeer interessant. Na een overheerlijke lunch gingen we naar een historische druivenkwekerij in Kwintsheul waar 3 gidsen klaar stonden om ons rond te leiden. Deze rondleiding ...

Lentecreatie maken bij Alice op 3 en 4 april 2019

06 april 2019  -  Terugblik
Op woensdag 3 april en donderdag 4 april hebben we onder leiding van Alice Brattinga mooie, fleurige lentecreaties gemaakt. Het waren hele leuke, gezellige en leerzame middagen.

Diner bij de Rooi Pannen op 27 maart 2019

04 april 2019  -  Terugblik
Zoals ieder jaar werden wij hartelijk ontvangen en in een mooie zaal genoten we van een heerlijk diner. Een garnalenamuse, een heerlijke vissoep, hoofdgerecht met mosterdsaus en een nagerecht met o.a. bloedaardbeien. We hebben de volledige keukenbrigade, leerlingen in het tweede jaar van de opleiding bedankt voor hun lekkere koken. Iedereen ging tevreden huiswaarts.

Algemene Ledenvergadering 20 februari 2019

16 maart 2019  -  Terugblik
Woensdag 20 februari 2019: Algemene Ledenvergadering.  De Algemene Ledenvergadering werd dit jaar druk bezocht. Na het formele gedeelte en het afscheid nemen van de bestuursleden: Annemarie Rompa en Maria Anbergen, was er een optreden van het Dongens Mannenkoor, iedereen die wilden, mocht meezingen en dat werd dan ook door vele dames gedaan. Het was een geslaagde avond.   ...

Jeu-de-Boules op 7 februari 2019

16 maart 2019  -  Terugblik
Donderdag 7 februari 2019: Jeu-de-Boules.   Een terugkerende activiteit is het Jeu-de-Boules, KVG-toernooi. Elk jaar weer is het leuk en wordt er fanatiek gespeeld. Een cadeautje voor de winnaars en onder het genot van een drankje en hapje is het altijd extra leuk om even na te praten over de onderlinge wedstrijdjes.