K V G  Dongen 

Vrouwen vormen een ronde kring,

elkaar de hand reikend, zowel letterlijk als figuurlijk,

samen op weg, op zoek naar hun eigen kracht,

hun eigen plaats, hun eigen identiteit.

zij breken uit..... uit vastomlijnde kaders.

 

 
Zoeken

Lezing Strafrecht op 4 november 2021

06 november 2021  -  Terugblik
Na de lockdown periode stond LEZING STRAFRECHT op 04.11.2021 (weer) op de agenda. Aanwezig waren 19 dames. Voorschrift voor het bijwonen van deze lezing was het controleren van QR codes en het afstand houden van elkaar van 1,5 meter. Voor onze deelnemers vormde dit geen belemmering. Onze gastspreekster Saskia, Raadsheer (Rechter bij een hof) gaf op luchtige wijze een pres...

Herfststuk maken op 19 en 20 oktober 2021

20 oktober 2021  -  Terugblik
De herfstworkshops bij Alice Brattinga waren zeer leerzame en gezellige middagen. Na de koffie en een korte uitleg van Alice ging iedereen aan de slag. Alle dames hebben een leuk en origineel herfststukje gemaakt.

Najaarsreisje op 15 oktober 2021

18 oktober 2021  -  Terugblik
Het was een geweldige dag met enthousiaste deelnemers. Alle 35 dames waren op tijd aanwezig en hebben genoten van een mooie en interessante rondleiding en een overheerlijke lunch op landgoed Mariënwaerdt. Tot slot zijn we in de namiddag nog naar Giessenburg geweest. Alle dames waren daar vrij om het e.e.a. te bezoeken, met het zonnetje erbij was dat zeker geen straf.

Wandeling Seterse Bergen op 13 oktober 2021

14 oktober 2021  -  Terugblik
Woensdag 13 oktober hebben we met 15 dames een wandeling gemaakt met gids Christ Grootzwagers door een bijzonder landschap van de Seterse Bergen. De uitleg over dit hoog-laag gebied  was zeer boeiend. Ook de paddenstoelen piepten al tevoorschijn in het bos met beginnende herfstkleuren.  Daarna genoten we in de Jacobshoeve van een drankje en fietsten vervolgens voldaan naar huis. 

Laatste nieuws

14 oktober 2021  -  Algemeen
Hier komt algemeen nieuws