Algemene informatie

Het is niet toegestaan om plaatsen in de zaal of in de bus vrij te houden. U wordt verzocht in de foyer of buiten op elkaar te wachten.

Bij lezingen zijn niet-leden (dus ook heren) van harte welkom. Kosten: € 5,00 (inclusief koffie/thee), te voldoen bij de ingang van de zaal.

Aanmelden / Opzeggen / Wijzigen van lidmaatschap

Aanmelden voor het lidmaatschap kan via het aanmeldformulier op deze website bij contact.

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen of uw gegevens wijzigen log dan in bij Mijn KVG of stuur een e-mail naar de ledenadministratie.

Aanmelden voor activiteiten

Uitsluitend leden kunnen zich aanmelden voor activiteiten. Voor het aanmelden dient u in te loggen.

Betaling

U wordt verzocht alle betalingen voor de activiteiten over te maken op rekeningnummer NL56ABNA0596244487 t.n.v. KVG Dongen, onder vermelding van het factuurnummer én uw lidcode.

Bij opgave voor deelname aan een activiteit wordt de volgorde van datum en tijd automatisch door e-captain geregistreerd.

Let op! Betaling vindt plaats na ontvangst van de factuur, dus niet vooraf betalen.

Afmelding vóór sluitingsdatum, bedrag retour minus administratiekosten.

Afmelding ná sluitingsdatum géén terugbetaling:

• bij niet tijdig afmelden
  • van bedragen kleiner dan € 10,00
  • van bedragen waarvoor het KVG verplichtingen heeft aangegaan die niet geannuleerd kunnen worden (zoals bus, gids, entree etc.).

Bij terugbetaling zal € 1,50 aan administratiekosten in rekening worden gebracht en deze vindt altijd plaats ná de activiteit

Deelname op eigen risico

Deelname aan activiteiten is altijd op eigen risico.

Het bestuur kan nooit aansprakelijk gesteld worden.

Verzekering

Het bestuur sluit geen verzekeringen af.
Via het touringcarbedrijf bent u alléén verzekerd in de bus.
Indien u voor een activiteit met de auto rijdt, is een inzittenden verzekering noodzakelijk.

Vervoer per trein / bus

Wanneer er bij excursies gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer, wordt u geacht zelf een kaartje te kopen of een OV-chipkaart mee te nemen. Informatie hierover krijgt u bij de contactpersoon.

‘Lief en leed’

Is er een lid ziek, viert een lid een jubileum of is er iets anders belangrijks, waar een kleine attentie of belangstelling bij hoort, wilt u dit dan doorgeven aan de contacpersoon "Lief en Leed".

Marian Ariëns tel. 0162-314287 e-mail: sneiranairam.[antispam].@hotmail.com