Wat kost het KVG?

Naast een kleine bijdrage voor de lief-en leedpot, betaalt u slechts een gering bedrag aan contributie per jaar en wordt er per activiteit een bijdrage gevraagd. Natuurlijk bent u niet verplicht aan alle activiteiten deel te nemen. Aan de hand van het programmaboekje bepaalt u zelf waaraan u mee wilt doen.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
De contributie bedraagt € 25,00 per jaar. Dit is inclusief de bijdrage van € 0,50 voor "Lief en Leed".
Dames die in de loop van het verenigingsjaar lid worden ontvangen bericht over de hoogte van het te betalen contributiegeld. Bij de vaststelling wordt rekening gehouden met het tijdstip van aanmelden.

Aanmelden als nieuw lid

Algemeen

Indien u lid wordt van het KVG Dongen geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met ons privacybeleid te verwerken.

Zie privacybeleid op deze website.

Beveiligings code Beveiligings code