K V G  Dongen 

Vrouwen vormen een ronde kring,

elkaar de hand reikend, zowel letterlijk als figuurlijk,

samen op weg, op zoek naar hun eigen kracht,

hun eigen plaats, hun eigen identiteit.

zij breken uit..... uit vastomlijnde kaders.

 

 

Strandwandeling op 24 april 2022

Geplaatst op 28-04-2022  -  Categorie: Terugblik

Om 8 uur zondag morgen vanaf de Salamander vertrokken met 8 personen. Twee trouwe wandelaars waren ziek, heel jammer. Op weg naar Rijen om met de trein naar Vlissingen te gaan, maar vanaf Roosendaal moesten we met de snelbus naar Goes om dan verder met de trein naar Vlissingen te gaan. Niet vergeten in en uit te checken.
Het weer was geweldig, dus starten maar, lopen over de haven en de boulevard. Op naar de koffie en het toilet, daarna over het strand naar Zoutelande. Het werd al volop eb, dus langs de vloedlijn was het goed lopen.

Bij het eerste strandpaviljoen allemaal een lekker kopje soep gegeten en naar de wc, daarna doorgelopen tot we de kerk van Zoutelande zagen. Nog even wat eten en drinken en toen op naar de terrasjes in Zoutelande. Het is een heerlijke wandeldag geweest. Samen na een drankje nog kibbeling met frietjes of een visje gegeten en toen weer naar huis. Met de bus naar Middelburg en toen in de NS snelbus naar Roosendaal, in de trein naar Breda met overstap naar Gilze Rijen, in de auto en naar Dongen. Rond kwart voor tien thuis: Moe maar voldaan.

Leny van den Nieuwenhuijzen

 

img-5991-kopieimg-5992-kopieimg-5993-kopieimg-5994-kopie