K V G  Dongen

 

Vrouwen vormen een ronde kring

elkaar de hand reikend, zowel letterlijk als figuurlijk

samen op weg, opzoek naar haar eigen kracht

haar eigen plaats, haar eigen identiteit

zij breken uit... uit vastomlijnde kaders

 

 

KVG Lockdown

Geplaatst op 05-11-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste KVG-leden,

Opnieuw staan we als bestuur van het KVG voor een moeilijk besluit. 
En toch ook een waar wij niet omheen kunnen. Ook wij moeten ons aan de richtlijnen van Mark Rutte en Hugo de Jonge houden. 
Het organiseren van welke activiteit dan ook, wordt ons door het Coronavirus en de daaruit voortvloeiende maatregelen zo goed als onmogelijk gemaakt. Zelfs de buitenactiviteiten worden door de maatregelen beperkt. 
Evenals de sluiting van de horeca op de diverse locaties maakt het onmogelijk om een redelijke bijeenkomst te organiseren. Onze verantwoordelijkheid en die van uzelf wordt danig op de proef gesteld.

Om een lang verhaal kort te maken... we doen de komende maanden een stap terug, leggen onszelf een KVG-lockdown op. Dat wil zeggen dat er de komende maanden geen KVG-activiteit wordt georganiseerd (geen Kerstworkshop, geen Kerstbijeenkomst en ook geen Nieuwjaarsreceptie) en wordt er dus geen maandbericht verzonden. In januari 2021 pakken we de draad weer op.

De yoga lessen vormen hier helaas geen uitzondering op. Ook groepslessen zijn verboden.
Door de contactpersonen van nordic walking en stevig stappen wordt gezocht naar verantwoorde oplossingen gebaseerd op de afgekondigde maatregelen.

Mocht u in deze periode behoefte hebben aan een goed gesprek en een luisterend oor, verwijs ik u graag naar de Landelijke Luisterlijn. U kunt bellen met 0900 0767 of lokaal 013-5441544. Wilt u met hetzelfde doel liever chatten (of mailen) dan kunt u terecht bij de Website Landelijke Luisterlijn. In alle gevallen bent u volledig anoniem. Heeft u vragen aan ons, wij staan u graag te woord.

Om niets te willen missen over het KVG vragen wij u goed en regelmatig uw mail te bekijken, want dat is de manier waarop wij u blijven informeren over eventuele ontwikkelingen.

Voor nu wensen wij u een goede gezondheid toe en laat de moed niet zakken.

Namens Bestuur KVG

Corry van Leijsen, voorzitter. 


PS. Heeft u intussen al een poging gewaagd de jubileumpuzzel op te lossen?