Jeu-de-Boules middag op 20 april 2022

Geplaatst op 25-04-2022  -  Categorie: Terugblik

Wat superfijn dat we na een periode van 2 jaar corona waarin er vrijwel niets mogelijk was en alle contacten op een laag pitje, konden deelnemen aan een activiteit van het KVG. Het Jeu de Boules toernooi vond plaats op het terrein van de Jeu de Boules vereniging bij de Vennen. Het mooie weer heeft zeker bijgedragen aan de fijne middag en heeft er voor gezorgd dat we op de buitenbanen konden spelen. Belangstelling genoeg zodat er 7 teams konden worden gevormd. De ballen en meetlatjes lagen al klaar en vol goede moed werd er gestart. Fijn om ook als betrekkelijk nieuw lid kennis te kunnen maken met andere leden van het KVG in een ontspannen sfeer. Er werden 3 rondes gespeeld waarbij je in elke ronde een nieuwe partner had en nieuwe tegenstanders. Tussen de rondes door even tijd voor een hapje, drankje en een praatje. De sfeer zat er goed in. Aan het einde van de middag was er een prijsuitreiking met prijzen voor de 2 beste spelers en een poedelprijs voor de verliezer. Zelf heb ik een heerlijke middag gehad en vond het erg fijn iets te ondernemen met andere leden van het KVG. Een bedankje voor de vrijwilligers van de Jeu de Boulesvereninging en de organisatie van het KVG want mede dankzij hen hebben we een leuke middag beleefd waarvan ik hoop dat er nog velen zullen volgen.

Marijke den Hartog

2022-04-20-jeudeboules