In memoriam Marleen de Vries

Geplaatst op 03-09-2020  -  Categorie: In Memoriam

Ondanks dat we wisten dat Marleen ernstig ziek was, is haar overlijden toch onverwacht gekomen voor ons allemaal.

In april was ze schoon verklaard en dat gaf haar weer extra goede moed. Al haar activiteiten werden weer opgepakt, zoals bridgen, golfen en de boekenclub van de KVG. Helaas werden die door de corona bemoeilijkt.

In de tijd dat zij ziek was bleef zij optimistisch en heeft ze aan zoveel mogelijk activiteiten meegedaan voor zover haar gezondheid dat toeliet. Helaas voor haar hoorde daar geen carnaval in Limburg en reisjes met haar golfvriendinnen meer bij.

Marleen was een heel belangrijk iemand voor ons in de leesclub “ de boekenwurmen”. Zij was de contactpersoon, mailde de boekenlijst rond waar wij de boeken uit konden kiezen, haalde de boeken op, maakte de notulen en zocht de informatie over de auteurs op. Het uitje eenmaal per jaar werd vaak door haar georganiseerd, evenals de lunches in september bij de opstart na de vakantie.

Helaas kreeg zij afgelopen juli weer slecht bericht: er waren uitzaaiingen gevonden en er was geen behandeling meer mogelijk.

Wij zullen haar optimisme, opgewektheid en lach vreselijk missen.
Haar man Cees en alle dierbaren die zij achterlaat wensen wij veel sterkte toe.

Lia van Baar