Corona annuleringen

Geplaatst op 13-03-2020  -  Categorie: Algemeen
page1image65770160

Beste KVG-leden,

In de volle overtuiging dat ook alle KVG-leden de berichten over het Coronavirus en alle daarmee samenhangende maatregelen van de overheid op tv en in de krant hebben kunnen lezen, is het duidelijk dat ook de KVG tot handelen moet overgaan.

Om aan adviezen en afgekondigde maatregelen te voldoen zullen ook alle geplande activiteiten van de KVG – tot nader order – niet doorgaan.

Het lijkt ons verstandig om, ondanks dat de meeste activiteiten plaatsvinden met minder dan 100 personen, geen enkel risico te nemen.

Hoe het een en ander gaat verlopen is ook voor ons niet duidelijk. Om die reden kunnen en willen wij u ook geen einddatum aangeven.

Uiteraard zeggen wij u toe - zodra het mogelijk is de draad van de activiteiten weer op te nemen – zo spoedig mogelijk weer contact met u te maken.
Zijn er intussen dringende vragen, schroom niet deze via mail of telefoon ons te stellen.

Voor nu wensen wij alle leden een rustige periode toe, zorg goed voor u zelf en laten we hopen tot heel gauw weer.

Met vriendelijke groet, Bestuur KVG Dongen.

Dongen, 13 maart 2020.

page1image50967488