Boodschappendienst

Geplaatst op 19-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Graag wil het bestuur van de KVG haar leden attent maken op de het navolgende aanbod van Jongerencentrum de Poort:

Boodschappenservice binnen de gemeente Dongen

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig.

Heeft u door de maatregelen rondom het coronavirus moeite met het doen van boodschappen, laat dit dan aan ons weten.

Het jongerenwerk en vrijwilligers van R-Newt zetten zich in voor de mensen die behoefte hebben aan deze service.

U kunt uw boodschappenlijst per telefoon, mail of via WhatsApp aan ons doorgeven. Wij doen voor u de boodschappen en leveren ze kosteloos aan huis.

Wij schieten de boodschappen voor u voor en u kunt achteraf, bij het zien van de boodschappen en de bon per pin betalen.

Mocht u iemand kennen die gebruik wil maken van deze service of heeft u zelf hulp nodig?  Neem dan contact met ons op.

Onderstaand geven wij u de mogelijkheden op welke manier u ons kunt bereiken.

Jongerencentrum de Poort, tel. 0162-317361 of 0615559718 of via email amimdihcar.[antispam].@contourdetwern.nl